Trajnime Online

Ju dhe ekipi juaj nuk mund të merrni pjesë fizikisht në trajnimet relevante për ju dhe zhvillimin e organizatës suaj?

Nëpërmjet Seksionit të Trajnimeve tona Online, ju mund të keni qasje në trajnime të ndryshme online të dizajnuara nga Qendra e Burimeve dhe partnerët e saj zbatues.

Për të pasur qasje në këtë platformë, duhet të keni një emër përdoruesi/fjalëkalim. Nëse nuk e keni ende, atëherë klikoni këtu.