Shoqëri Aktive – Mjedis i pastër

Shoqëri Aktive - Mjedis i pastër

 

Në kuadër të skemës së grantdhënies të projektit “Nxitja e zhvillimit të qëndrueshëm organizativ të OSHC” i financuar nga Zyra e BE-së në Kosovë dhe implementuar nga Forumi për Iniciativa Qytetare dhe INDEP, Koalicioni i organizatave Me Dorë ne Zemër, Ekovizion dhe CEDE janë duke realizuar projektin “Shoqëri Aktive - Ambient i pastër” me synimin të rritjes së vetëdijes së qytetarëve për rëndësin  e ambientit dhe strukturat ligjore  të Republikës së Kosovës në mbrojte të mjedisit.

 

Koalicioni i tre organizatave kanë monitoruar zyrat e inspekcionit në komunat e Mitrovicës, Drenasit dhe Besianës për tu njoftuar me zbatueshmërinë  e gjobave mandatore të shqiptuara në rast të dëmtimit të mjedisit.

 

Si rrjedhojë koalicioni ka realizuar video informuese për shoqërinë mbi ndëshkimet me gjoba mandatore në rast të mosrespektimit të mjedisit.

 

Leave a Comment

Adresa juaj email s’do të bëhet publike. Fushat e domosdoshme janë shënuar me një *

*
*