Kalendari i Eventeve

Në seksionin e Kalendarit të Eventeve do të gjeni informacione për të gjitha eventet që do të organizohen nga dhe në Qendrën e Burimeve.

Ky seksion i platformës sonë është i dizajnuar për t'ju ndihmuar të menaxhoni me lehtësi organizimin e eventit tuaj të ardhshëm.Ju do të keni mundësi të rezervoni lokalin dhe të gjitha burimet e nevojshme, si: projektor, laptop, aparat fotografik, etj.

OSHC mund të rezervojnë sallën e madhe dhe të vogël 6 herë në muaj.
Orari kur mund të përdoret salla është nga 10:00-15:00/Hëne- Premte.
Salla mund të rezervohet deri ne 3 ditë radhazi.

Për të shikuar datat e lira në këtë platformë, klikoni këtu.

Per ta bërë kërkesën për rezervim, ju duhet ta plotësoni formularin më poshtë dhe ta dërgoni tek cso@fiq-fci.org
Booking Form-RC